Magyarország, 9021 Győr, Kisfaludy utca 27.
47.68707974, 17.63397664

Arrabona EGTC

http://www.gyor.hu/

A Napház szépségszalon figyelemfelkeltő, szép és igényes cégérét Lebó Ferenc győri szobrászművész készítette.

Látogathatóság: Szabadon, korlátlanul látogatható

További információk: http://www.gyor.hu/

Kapcsolódó túrák

Közeli látnivalók

Cafe Frei Győr

Ideális helyszín beszélgetésre egy pohár forró kávé társaságában.

Baross út

A város sétálóutcája. A 18. szám alatti épület falán egy márványtábla, az utca burkolatán vörös téglák sora emlékeztet az egykori Fehérvári-kapura (1792) és a fölé épült tűztoronyra, mely a város védelmét szolgálta. Az úton nem lehet úgy áthaladni, hogy már messziről ne tűnjön fel a “Csónakos szoborként” ismert alkotás, mely Paulikovics Iván 1997-es alkotása.

Széchényi Patikamúzeum

A patikát 1654-ben alapították a jezsuiták, a boltozata stukkóval és képekkel díszített. Régi patikaedények és egyéb orvostörténeti tárgyak láthatóak a vitrinekben, valamint egy híres győri orvos, Dr. Petz Aladár találmánya, a gyomorvarrógép is az ingyenes kiállítás része. Ez az egyetlen olyan múzeum az országban, amely egyszerre működő gyógyszertárként is üzemel.

Közelben lévő rendezvények

BRO’N’SIS Táncgála

Egy pörgős táncgála, ami garantáltan színt visz a hétvégédbe. Jegyvásárlás kizárólag a BRO’N’SIS tánciskolában. (www.bronsis.hu)

Nők az idegösszeomlás szélén

Egy roppant sajátos, ugyanakkor végtelenül kedves musical, ami  lányokról, asszonyokról, elhagyott és elhagyás előtt álló nőkről szól. Árkategóriák: 7900 Ft / 4900 Ft / 3500 Ft

Leszállt az ég dicső királya

Horváth Márk bábművész előadása, egész pontosan egy betlehemes játék, ami nagyban segít a karácsonyi hangulatra való ráhangolódásban. A program ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött – részvételi szándékát kérem jelezze a fuzi.rozi@generaciokhaza.hu email-címen.