Magyarország, 9022 Győr, Czuczor G. u. 6.
47.68738400, 17.63423500

Arrabona EGTC

http://www.gyor.hu

Ideális helyszín beszélgetésre egy pohár forró kávé társaságában.

Látogathatóság: Nyitvatartási időben

További információk: https://www.facebook.com/cafefreigyor/

Kapcsolódó túrák

Közeli látnivalók

Aranyló napkorong

A Napház szépségszalon figyelemfelkeltő, szép és igényes cégérét Lebó Ferenc győri szobrászművész készítette.

Széchényi Patikamúzeum

A patikát 1654-ben alapították a jezsuiták, a boltozata stukkóval és képekkel díszített. Régi patikaedények és egyéb orvostörténeti tárgyak láthatóak a vitrinekben, valamint egy híres győri orvos, Dr. Petz Aladár találmánya, a gyomorvarrógép is az ingyenes kiállítás része. Ez az egyetlen olyan múzeum az országban, amely egyszerre működő gyógyszertárként is üzemel.

Loyolai Szent Ignác bencés templom

A Loyolai Szent Ignác bencés templom kéttornyos kora barokk templom, Győr belvárosának főterén, a Széchenyi téren áll. A mai Magyarország legkorábbi barokk stílusban emelt temploma, az olaszos kora barokk építészet egyik legszebb példája. Berendezésével együtt a magyar barokk történetének legidősebb tárgyi emlékeit őrzi, így a hazai művészettörténet szempontjából pótolhatatlan és felbecsülhetetlen jelentőségű. A templom hossza 44, szélessége 24 méter, a tornyok magassága a keresztekkel 44 méternél végződik. Egyidejűleg 600 ember kényelmes befogadására képes.

Közelben lévő rendezvények

Egy apró kérés

Koronázd meg a hétvégédet egy színházi előadással, hogy teljesen feltöltődve vághass neki az előtted álló hétnek.

Jegyek:
4900 Ft/fő
4400 Ft/fő

Összművészeti találkozások – Húrok és hangszálak

Lackfi János költő, Lackfi Dorottya énekesnő és Sinha Róbert gitárművész közös estje. Különböző stílusok keveredése teszi igazán nagyszerű az előadást. Jegyár: 3 500,- forint.

BOOGIEFESZT 2021

Az igazán pörgős hangulatról kiváló hazai művészek fognak végig gondoskodni. Kényelmes cipőbe bújtassák lábaikat, mert ezt tánc nélkül nehezen bírják ki.