Magyarország, 9027 Győr, Tóth László utca 1., Audi Aréna
47.69863700, 17.66697900

Arrabona EGTC

2021. október 02.

Kevés ütősebb programot tudunk beütemezni hétvégére, mint egy szuper koncert. Október 2-án Ákos turnézáró nagykoncert az Audi Arénában. Jegyeket a Látogatóközpontban tudsz beszerezni, vagy online. 

Jegyek: 7 990 – 14 990 Ft

A rendezvény:

  • Beltéri
  • Családbarát


Áttekintés

Kezdés: 2021. 10. 02. 20:00
Befejezés: 2021. 10. 02. 21:30
Helyszín: Magyarország, 9027 Tóth László utca 1., Audi Aréna
Értékelés:
Győr Időjárás

Hasonló események

Újvárosi esték – Római karnevál

Hubay Miklós színpadi játéka, ami színesíti Győr kulturális életét.

Mikszáth - Gyarmati: A Noszty fiú esete Tóth Marival

Dunaszerdahely kulturális élete egy újabb színházi előadással gazdagodik. Az előadás belépői:   I. oszt.: 15€, II. oszt.: 14€, diák/nyugdíjas: 10€

Mesterfokú Tornászbajnokság

Mesterfokú Tornászbajnokság a győri Olimpiai Sportparkban. A sport szerelmesei itt biztosan megtalálhatják számításaikat.

Túra ajánló

Mosonmagyaróvár-Győr 4 nap alatt vízen

13:00:06 - Könnyű - Vízitúra

Unod már a gyaloglást és a kerékpározás sem hoz lázba? Csatlakozz most és evezz velünk a Mosoni-Dunán. A Szigetközben ezer ágra szakadó Duna folyása lelassul, sodrása megnyugszik, így ideális túra helyszínt biztosít minden korosztály számára. Tapasztalattal rendelkező személy felügyelete mellett kezdők számára is könnyen teljesíthető, de a kihívásokat keresőknek sem kell szomorkodniuk, ők sem fognak unatkozni. Téged is vár csodálatos vízi világa. Kalandra fel!

Cégér-túra

00:24:44 - Könnyű - Városnézés

Ha felnézel rájuk, megelevenedik a múlt. Őrzik a történelem egy szeletét, elmúlt korokról mesélnek Neked. Akad köztük régi, akad új, legendás, antik, modern, fából, fémből készült, színes és komor is. Közös jellemzőjük, hogy egytől egyig hozzáadnak valamit a belváros utánozhatatlan hangulatához. A nap 24 órájában gyönyörködtetnek, találkozóhelyet jelölnek, érdekességként szolgálnak. Ezek a győri cégérek. Csokorba szedtünk néhányat közülük, keresd fel őket, s bővítsd a listát a Te kedvenceiddel!

Érdekes kiállítások

06:08:55 - Közepes - Kerékpártúra

Ha unod a strandolást vagy a korcsolyázást, s valami szokatlan és érdekes programra vágysz, nem kell tovább keresgélned. Összegyűjtöttünk öt nem mindennapi, a maga nemében egyedi kiállítást. Egész évben látogathatóak, és különleges élményt nyújtanak. Kicsiknek és nagyoknak. Válogass kedvedre!