-->

Magyarország, 9025 Győr, Fürdő tér 1.
47.68800000, 17.62677000

Arrabona EGTC

"A Rába Quelle Gyógy-, Termál és Élményfürdő csodálatos helyszínen, a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál, egy idilli hangulatú félszigeten fekszik. Gyógyvize elsősorban a kopásos csont és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi és izombántalmak, nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas. "

Látogathatóság: Nyitvatartási időben

További információk: https://www.rabaquelle.hu/hasznos-informaciok/nyitvatartas/

Kapcsolódó túrák

Közeli látnivalók

Sátras Uszoda

A létesítmény a győri Rába Quelle Fürdőhöz tartozik, az úszni vágyó vendégeket, sportolókat, valamint az úszásoktatásra igényt tartó iskolákat, csoportokat várja. A sátras uszodába idősek, nyugdíjasok, ízületi és gerincbántalmakban szenvedők és mozgáskorlátozottak is járnak, akiknek fontos a rendszeres úszás betegségük enyhítése, panaszaik csökkentése, egészségük megőrzése érdekében.

Evangélikus Öregtemplom

Neumayer Jakab kőműves mester tervei alapján készült templom téglalap alaprajzú; befoglaló mérete 29,5 x 21,8 méter, főpárkánya 10,5 méterrel emelkedik a környező udvar terepszintje fölé. A templom tömege egyetlen téglatestből áll, amelyet meredek hajlású, két oldalán kontyolt magastető koronáz.

Radó-sziget

Az év nagy részében a rengeteg virágnak, fának köszönhetően a sziget ezer színben pompázik. Így aztán nem meglepetés, hogy a hely egy igazi szerelmi búvóhely, telis-tele izgalommal és varázslatos zugokkal. Itt látható az I. világháborús hősi emlékmű, a kis Zenepavilon és egy műemléki értékű csónakház is.

Közelben lévő rendezvények

Kommentek

Jelenleg nincsenek kommentek