-->

Magyarország, 9025 Győr, Fürdő tér 1.
47.68800000, 17.62677000

Arrabona EGTC

"A Rába Quelle Gyógy-, Termál és Élményfürdő csodálatos helyszínen, a Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál, egy idilli hangulatú félszigeten fekszik. Gyógyvize elsősorban a kopásos csont és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi és izombántalmak, nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas. "

Látogathatóság: Nyitvatartási időben

További információk: https://www.rabaquelle.hu/hasznos-informaciok/nyitvatartas/

Kapcsolódó túrák

Közeli látnivalók

Sátras Uszoda

A létesítmény a győri Rába Quelle Fürdőhöz tartozik, az úszni vágyó vendégeket, sportolókat, valamint az úszásoktatásra igényt tartó iskolákat, csoportokat várja. A sátras uszodába idősek, nyugdíjasok, ízületi és gerincbántalmakban szenvedők és mozgáskorlátozottak is járnak, akiknek fontos a rendszeres úszás betegségük enyhítése, panaszaik csökkentése, egészségük megőrzése érdekében.

Evangélikus Öregtemplom

Neumayer Jakab kőműves mester tervei alapján készült templom téglalap alaprajzú; befoglaló mérete 29,5 x 21,8 méter, főpárkánya 10,5 méterrel emelkedik a környező udvar terepszintje fölé. A templom tömege egyetlen téglatestből áll, amelyet meredek hajlású, két oldalán kontyolt magastető koronáz.

Radó-sziget

Az év nagy részében a rengeteg virágnak, fának köszönhetően a sziget ezer színben pompázik. Így aztán nem meglepetés, hogy a hely egy igazi szerelmi búvóhely, telis-tele izgalommal és varázslatos zugokkal. Itt látható az I. világháborús hősi emlékmű, a kis Zenepavilon és egy műemléki értékű csónakház is.

Közelben lévő rendezvények

XXVII. Furulyafesztivál

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győri Művészeti és Fesztiválközpont tisztelettel meghívja Önt a XXVII. Furulyafesztiválra 2020. február 19-én 15 órára a a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermébe (egykori zsinagóga, 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 5.). Köszöntőt mond: Hajtó Péter OKSTB elnöke

A részvétel díjtalan!

 

 

 

 

 

Kutassy Túra 48/3/15 km

Sokorópátka hőseire, Kutassy Ignácra és Pálra emlékezünk túránkkal, melyet a szabadságharc dátuma miatt 48, 3 és 15 km távokon szervezünk. A túra során Sokorópátkát és környékét barangolhatják be a résztvevők. Túránkon nevezési díj nincs, de támogatást örömmel fogadunk! Az adományokkal nem csak a következő túrát, de óvodánk udvari játékainak felújítását is támogatni lehet! Nevezéseket névvel, címmel, telefonszámmal és táv megjelölésével a patkakultur@gmail.com címre várjuk.

Kommentek

Jelenleg nincsenek kommentek